Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na naše stranice. Prije korištenja naše stranice, molimo vas da pažljivo pročitate i prihvatite sljedeće uvjete korištenja. Pristupom i korištenjem naše stranice, pristajete na sve navedene uvjete i obveze.

Intelektualno vlasništvo:
Svi sadržaji na ovoj stranici, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe i ostale materijale, zaštićeni su zakonom o intelektualnom vlasništvu. Nije dopušteno kopiranje, distribuiranje ili korištenje ovih sadržaja u komercijalne svrhe bez našeg pismenog dopuštenja.
Registracija:
Za pristup i korištenje određenih funkcija naše stranice može biti potrebna registracija. Prilikom registracije, obvezujete se pružiti točne i ažurirane podatke. Vaše korisničko ime i lozinka su vaša odgovornost, i dužni ste ih čuvati kao povjerljive informacije.
Pravila ponašanja:
Pristajući na ove uvjete korištenja, obvezujete se na pristojno i odgovorno ponašanje prilikom korištenja naše stranice. Zabranjeno je slanje uvredljivog, nepristojnog ili nezakonitog sadržaja. Također je zabranjeno ometanje rada stranice ili drugih korisnika.
Odgovornost:
Korištenje naše stranice vršite na vlastitu odgovornost. Nismo odgovorni za eventualnu štetu koja može nastati kao rezultat korištenja naše stranice ili gubitka podataka. Preporučujemo da koristite najnovije verzije preglednika i da se pridržavate sigurnosnih mjera prilikom pristupa internetu.
Poveznice na treće strane:
Naša stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Nismo odgovorni za sadržaj ili politike privatnosti tih web stranica. Korištenje tih poveznica je na vlastitu odgovornost.
Promjene uvjeta:
Zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Preporučujemo vam da redovito provjeravate ovu stranicu kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.
Prekid pristupa:
Zadržavamo pravo prekinuti vaš pristup našoj stranici u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, ako utvrdimo da kršite ove uvjete korištenja ili ako smatramo da je to potrebno radi zaštite naše stranice ili drugih korisnika.

Datum posljednje izmjene: 10.07.2022.