web stats
Menu
Your Cart

BLACK FRIDAY POPUST 27.11. - 30.11. - 40% NA SVE PROIZVODE

PROMO KOD: BLACK40

Načini plaćanja

Načini plaćanja


Vašu narudžbu možete platiti:

1. bankovnim transferom ( uplatom na naš žiro račun)

Ovim načinom plaćanja pri završetku narudžbe dobit ćete podatke za uplatu. Također, te podatke dobit ćete i u e-mailu kada potvrdite narudžbu.

Proizvod šaljemo kada uplata bude vidljiva na našem žiro računu.


2. plaćanjem kod primitka pošiljke (pouzećem)

Plaćanjem pouzećem vrši se isključivo gotovinom dostavljaču kod preuzimanja pošiljke. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3. karticama jednokratno ili na rate


       

Visa, Mastercard, Meastro, Diners i jednokratno

Premium Visa kreditnim karticama do 12 rata
Diners kreditnim karticama do 12 rata
Mastercard  kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata
Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata


Za kartično plaćanje koristimo Ht payway - potpuno siguran i pouzdan način plaćanja

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


    


Moderatus j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Moderatus j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Info stranice:

Politika privatnosti

Opći uvjeti poslovanja

Reklamacije/Zamjene

Dostava
Cookie info
Web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize prometa i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića.