web stats
Menu
Your Cart

BLACK FRIDAY POPUST 27.11. - 30.11. - 40% NA SVE PROIZVODE

PROMO KOD: BLACK40

Reklamacije/Zamjene

Povrat i zamjena

U roku od 14 dana od dana kupnje imate mogućnost kupljene artikle vratiti i imate pravo na zamjenu artikla ili na povrat novca.

Artikl kojeg želite vratiti ili zamijeniti mora biti neoštećen. Vraćen mora biti u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svom priloženom opremom. 

U suprotnom slučaju će zahtjev za reklamaciju biti odbijen ili djelomično riješen.

U roku od 14 dana od preuzimanja paketa, pismenim putem nas morate obavijestiti da odstupate od ugovora (putem emaila ili pošte) te nam u roku od 30 dana vratiti proizvod na našu adresu skladišta: Moderatus jdoo, Bregovita 12, 49221 Bedekovčina

Trošak slanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke s otkupninom ne primamo.

Novac vraćamo isključivo sa našeg žiro računa na neki račun kupca (tekući ili žiro račun). Gotovinske isplate povrata nisu moguće.

U slučaju da pismenog otkaza ugovora ne zaprimimo u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke, povrat odnosno zamjena nisu mogući.

U roku od 14 radnih dana od primitka vašeg paketa, artikl će biti zamijenjen odnosno novac će biti vraćen.

Reklamacija

U slučaju da vaš artikl ne radi ispravno, možete uvažiti garanciju. Na sve elektronske uređaje u našoj ponudi imamo 12 mjeseca garancije.

Garancija ne važi u slučaju:

  • fizičkog oštećenja
  • istrošenosti zbog korištenja
  • grešaka koje nastanu zbog krivog, neodgovarajućeg i nemarnog korištenja artikla

Artikl kojeg želite vratiti ili zamijeniti mora biti neoštećen. Vraćen mora biti u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svom priloženom opremom. U suprotnom slučaju će zahtjev za reklamaciju biti odbijen ili djelomično riješen.

U slučaju reklamacije proizvod pošaljite na našu adresu skladišta: Moderatus jdoo, Bregovita 12, 49221 Bedekovčina

Trošak slanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke s otkupninom ne primamo.

Novac vraćamo isključivo sa našeg žiro računa na neki račun kupca (tekući ili žiro račun). Gotovinske isplate povrata nisu moguće.

U roku od 14 radnih dana od primitka vašeg paketa, reklamacija će biti riješena.


Ispunite zahtjev za povrat ovdje: Povrat

Cookie info
Web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize prometa i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića.