web stats
Menu
Your Cart

BLACK FRIDAY POPUST 27.11. - 30.11. - 40% NA SVE PROIZVODE

PROMO KOD: BLACK40

Dječji pametni sat Q50

Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Novo Hot -17 %
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Dječji pametni sat Q50
Prikazuje se cijena za plaćanje pouzećem!
Za plaćanje bankovnom transakcijom ili karticama, ostvarujete 10% popusta!

Pametni sat Q50 dizajniran je od početka s jednim konceptom: jednostavna komunikacija između djece i njihovih roditelja. On funkcionira kao mobilni telefon koji djeci omogućuje pozivanje unaprijed konfiguriranog skupa brojeva.


Glavne značajke:

- Talkback, vatrozid poziva i glasovno chatanje

- Lokalizacija GPS + LBS + WiFi

- SOS monitor za nuždu i daljinski

- Povijesni kolosijek i sigurnosno područje

- Štednja energije i ne smetajuće podešavanje

Jednostavan kontakt

Q50 Smart Watch podržava Micro SIM karticu tako da djeca mogu samostalno koristiti. Dozvoljeno je 10 telefonskih brojeva za pozivanje sata. Djeca mogu nazvati prethodno zadane brojeve dok roditelji to mogu učiniti. Dostupno je i glasovno razgovaranje. Na primjer, mama može nazvati sat i reći da je večera spremna ili da je vrijeme za odlazak kući.

Model također dolazi s vatrozidom poziva. Dozvoljeni su pozivi samo unaprijed konfigurirani brojevi, ne morate brinuti o uznemiravanju stranaca.


Sigurnosne postavke

Ovaj predmet ima SOS funkciju za slučaj nužde. U slučaju nužde, djeca mogu birati broj za hitne slučajeve za pomoć pritiskom na tipku "SOS" kako bi osigurali da roditelji budu rano upozoreni.

Postavite broj monitora i sat će taj broj automatski nazvati. Situacija u mobilnom terminalu i glasovi djece oko njega gurat će se na patrijarha bez uznemiravanja djece.


Glavni boravište

Q50 ima tri načina pozicioniranja, što znači trostruku sigurnost za djecu. Automatski će prebaciti način lokacije (GPS, WiFi i LBS) u skladu s okolinom. Roditelji mogu tijekom cijelog dana pratiti lokaciju djeteta u stvarnom vremenu, kao i provjeriti njihov položaj u bilo koje vrijeme bilo gdje putem SMS-a, web stranice, iOS-a ili Android aplikacije.

Instalirajte sigurnosno područje. Jednom kad su djeca izašla iz dometa, sat će prvi put poslati upozorenje. Povijesni zapis pomaže roditeljima da provjere mjesta na kojima su bila djeca.


Savršen dizajn

Usvojena napredna tehnologija, Q50 štedi više energije tijekom rada i produžuje vijek trajanja baterije. Kako bi se spriječilo ometanje tijekom nastave, stavka nudi način zabrane u klasi. Štoviše, sadrži i funkciju pedometra, bilježenje koliko koraka su djeca napravila, što je praktično za motiviranje njihove strasti prema vježbanju.

Napišite recenziju

Za pisanje recenzija morate seprijaviti ili registrirati.
  • Zaliha:: Na zalihi
  • Model: Pametni sat
249.00Kn
299.00Kn

Dostupne opcije

Cookie info
Web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize prometa i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića.